Хочу допомогти
ua en
Фонд допомагає: харків’яни у Тернополі: історія однієї сімейної пари

Допомога фонду

Ми докладаємо багато зусиль, часу, енергії і ваша підтримка дуже важлива. Підтримайте нас, будь ласка!

За місяць з початку війни ми надали прихисток понад 1300 евакуйованим, які в одну мить втратили все: місто, власний дім, роботу, а хтось і близьких…. Долі, понівечені війною…. Аліна та Кирило – музиканти, зовсім юне подружжя із Харкова. Дуже скоро вони стануть батьками, адже Аліна при надії. Але 24.02.2022 їх життя зруйнувала ракета, яка влучила у їх помешкання у Харкові. Після цього у подружжя не стало власного помешкання.

"Перше, що подумала, потрібно втікати, рятуватися. Спершу переїхали в Любатин, але там потрапили під обстріл і знову в дорогу. Так опинилися в Тернополі, найгостиннішому місті з чудовими, щирими людьми", - розповідає Аліна. У прихистку благодійного фонду молодим людям надали усе необхідне, вагітну Аліну поставили на облік у жіночу консультацію. На щастя, не зважаючи на всі випробування війни, дитина виявилася неушкодженою та здоровою. Кирилові надали медичну допомогу, адже на нього ще у Харкові скоїв напад оскаженілий невідомий, який втратив контроль під час ракетного обстрілу.

Аліна та Кирило люблять ходити до церкви, піклуватися про тварин і мріють оселитися у Тернополі, знайти домівку і будувати нове життя. Сподіваємося, що все їм вдасться, Україна переможе, душевні рани загояться і нове життя буде добрим. А ми допоможемо, правда ж? Ми продовжуємо піклуватися про тих, хто опинився у скрутній ситуації.

Долучайтеся, друзі!

Громадська організація «Баскетбольний клуб «Тернопіль»
Public Organization Ternopil Basketball Club
ЄДРПОУ 25747929
Р/р UA283387830000026002055114515

Останні новини